ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: Θέλει να υποβάλλει σε... δίαιτα τους παίκτες της Γιουνάιτεντ

Η μάχη του… μπακαλιάρου γίνεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι διατροφικές ιδιαιτερότητες του Ρονάλντο έχουν εκνευρίσει τους συμπαίκτες του, τους οποίους ο 36χρονος άσος θέλει να βάλει σε πρόγραμμα!

Λίγο… παράξενος φαίνεται πως είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο φαγητό. Το ρπόβλημα όμως δεν είναι οι διατροφικές του ιδιαιτερότητες, αλλά η προσπάθεια να τις επιβάλλει στους υπόλοιπους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η αλήθεια είναι ότι ορισμένες φορές ο Πορτογάλος σουπερ σταρ μάλλλον το παρακάνει.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρει δημοσίευμα της «SUN» υπάρχει ήδη μεγάλη μουρμούρα από τους συμπαίκτες του καθώς ο Ρονάλντο έχει μιλήσει με τους σεφ της ομάδας και έχει ζητήσει την αλλαγή σε κάποια γεύματα. Λόγου χάρη, θέλει να σερβίρεται ένα πορτογαλικό πιάτο με μπακαλιάρο τον οποίο… σιχαίνονται οι συμπαίκτες του. Παράλληλα, δεν μπορεί καθόλου να βλέπει να τρώνε αλλαντικά η αυγά.

Οι σεφ της ομάδας, έχουν αναλάβει ρόλο… δικηγόρου, προσπαθώντας να τροποποιούν ορισμένα γεύματα για να τρώει ο Πορτογάλος, κάτι που επίσης δεν αρέσει στους υπόλοιπους παίκτες.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News