ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Ο πρώτος μου τραυματισμός στο γόνατο!»

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς εξήγησε ότι στα 22 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ, πρώτη φορά τραυματίστηκε στο γόνατο
«Στα 22 χρόνια της καριέρας μου, αυτός είναι ο πρώτος μου τραυματισμός στο γόνατο. Αμέσως μόλις έγινε η σύγκρουση το γόνατό μου κλείδωσε και έμεινα στο έδαφος για να δω αν το γόνατο θα απελευθερωνόταν λίγο. Αλλά ήξερα αμέσως ότι ήταν ένας πόνος που δεν είχα ξανανιώσει ποτέ», αποκάλυψε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς για τον τραυματισμό του στο Game 5 της προημιτελικής σειράς με τους Τίμπεργουλβς στην πρώτη φάση των πλέι οφ.
Μιλώντας στο podcast Mind The Game που συμπαρουσιάζει με τον Στιβ Νας, εξήγησε ότι θα έχανε έτσι κι αλλιώς τα επόμενα παιχνίδια της σειράς αν οι Λέικερς κέρδιζαν, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Άντονι Έντουαρντς.
Η μαγνητική τομογραφία έδειξε διάστρεμμα 2ου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γονάτου. Τελικά η σεζόν για τον ΛεΜπρόν ολοκληρώθηκε με μέσο όρο 24.4 πόντους, 7.8 ριμπάουντ και 8.2 ασίστ με 51.3% εντός πεδιάς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
