Ολυμπιακός: Ανοιχτό scouting camp στη Κρήτη
Ο Ολυμπιακός αναζητεί τα επόμενα ταλέντα που θα απαρτίσουν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Ο Ολυμπιακός ψάχνει τα επόμενα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η σχετική ανακοίνωση των Πειραιωτών:
Η διεύθυνση ακαδημίας Ολυμπιακού ανακοινώνει τη διεξαγωγή ανοιχτού δοκιμαστικού scouting camp στην Κρήτη και συγκεκριμένα σε Χανιά και Ρέθυμνο, σε συνεργασία με τις Σχολές του «ερυθρόλευκου» δικτύου σε Χανιά και Ρέθυμνο.
Επόμενος σταθμός του scouting camp του Ολυμπιακού είναι στην Κρήτη, όπου θα δοκιμαστούν ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2013 και το 2014.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 21 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ανοιχτό δοκιμαστικό στο νησί, στο γήπεδο Αγίων Αποστόλων και την Πέμπτη 22 του μήνα στο Ρέθυμνο στο γήπεδο Μισιρίων.
Πληροφορίες
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2130104710
Email: [email protected] – [email protected] – [email protected]
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
