ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΡΗΣ 1-3: Άρης... και είναι πλέον καλά!

Ο Άρης πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι επικρατώντας 1-3 του Ατρομήτου και πλέον δείχνει να έχει αφήσει πίσω το κακό ξεκίνημα. Πύρρειος νίκη καθώς τραυματίστηκαν και αντικαταστάθηκαν Μαντσίνι, Φαμπιάνο και Μπρούνο Γκάμα

 Η νίκη επί του Παναθηναϊκού ήταν η αρχή. Το κομβικής σημασίας διπλό στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο είναι η συνέχεια. Και ο Άρης μετά την πρώιμη αγωνιστική κρίση, είναι… πλέον καλά! 

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου πέρασε διά πυρός και σιδήρου σε ένα ματς ειδικών συνθηκών και μέσα από μία δύσκολη έδρα. Παρά το γεγονός ότι ο Άρης προηγήθηκε μόλις στο 10′, δεν κατάφερε να πετύχει κι άλλο γκολ αν και έχασε κλασικές ευκαιρίες (ως συνήθως) και τελικά ισοφαρίστηκε στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Κι ενώ το μομέντουμ ήταν υπέρ των γηπεδούχων, που μάλισταν έφταναν εύκολα στην περιοχή του Άρη, αλλά έπεφταν πάνω στον Κουέστα, ο Άρης βρήκε τον τρόπο να πετύχει δύο ακόμη γκολ και να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη. Το μεγάλο πρόβλημα για τον Ακη Μάντζιο είναι ότι είδε τρεις παίκτες να τραυματίζονται και να αποχωρούν, τους σκόρερ Μαντσίνι και Γκάμα και τον στόπερ Φαμπιάνο, ενώ τρεις ακόμη παίκτες είναι στα πιτς και δεν μπορούν να αγωνιστούν κόντρα στον Απόλλωνα. 

[5]

Με ευκολία στην επίθεση ο Ατρόμητος

Ο Άρης είχε δεχτεί μόλις 10 τελικές σε τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα και στο ημίχρονο ο Ατρόμητος είχε φτάσει τις 8. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έβγαινε με ευκολία στην επίθεση, εκμεταλλευόμενη και τα αβίαστα λάθη των παικτών του Άρη.

Που να μην είχε και πρόβλημα

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ξεκίνησε ιδανικά με γρήγορο γκολ κι έχασε κλασικές ευκαιρίες να πετύχει δεύτερο και τρίτο. Σαν να μην έφτανε αυτό, δεν κατάφερε ούτε να υπερασπιστεί το 0-1 στο ημίχρονο. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε με άνεση, ενώ πέτυχε δύο ακόμη γκολ που (ορθά) ακυρώθηκαν.

«Πόλεμος στη μεσαία γραμμή»

Ο Άκης Μάντζιος βολεύτηκε με την επιτυχία κόντρα στον Παναθηναϊκό και έριξε ξανά στην μάχη τον Εντιαγέ δίνοντας συνέχεια στο τρικ που έκανε μετά την αλλαγή του Μπερτόγλιο. Ο Γιώργος Παράσχος απάντησε με τρίτο χαφ επιλέγοντας τον Καρτάλη.

Μπελάς οι τραυματισμοί για τον Άρη

Ο Μαντσίνι σκόραρε αλλά έπαθε τράβηγμα και αποχώρησε, ο Φαμπιάνο έφυγε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ο Μπρούνο Γκάμα μετα το 1-2, ενώ ο Γκάνεα έπαιξε με μπανταρισμένο κεφάλι. Ο Άρης έχει ήδη εκτός μάχης, άλλους τρεις, παίκτες, τους Μπερτόγλιο, Ιτούρμπε και Λούμορ, μέσα σε μόλις 4 αγωνιστικές!

Φωνάζει ο Άρης για τον Περράκη

Ο Άρης ζήτησε πέναλτι στο 47΄για χέρι στον Κυριάκο Παπαδόπουλο, αλλά ο διαιτητής Περράκης, πoυ πήγε να δει τη φάση με παρέμβαση του VAR, έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι υποστηρίζοντας πως η μπάλα πήγε από το σώμα του Παπαδόπουλου. Τελικά ο Άρης πήρε πέναλτι στο 60′ για νέο χέρι. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News