Ανδρούτσος: «Αυτές είναι στιγμές που μας δένουν ακόμα περισσότερο - Φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά»
Το μήνυμα του Θανάση Ανδρούτσου
Ο ΟΦΗ μπορεί να μην τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά έφυγε με το κεφάλι ψηλά από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.
Όπως τόνισε ο Θανάσης Ανδρούτσος οι στιγμές αυτές κάνουν ακόμη πιο δεμένη μια ομάδα, που με δουλειά και πίστη συνεχίζει να προσπαθεί και να βάζει νέους στόχους.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Δύσκολο συναισθηματικά όταν χάνεις έναν τελικό, αλλά φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά. Περήφανος για τους συμπαίκτες μου, για τον κάθε ένα ξεχωριστά στην ομάδα και για τον κόσμο που μας στήριξε με την ψυχή του. Αυτές είναι στιγμές που μας δένουν ακόμα περισσότερο, με δουλειά και πίστη συνεχίζουμε να βάζουμε νέους στόχους για να ζούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τέτοιες στιγμές»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
