ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 0-0: Το VAR γλίτωσε Άλβες και Φέστα

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στην Super League Interwetten με αντίπαλο τον Ιωνικό, στο ντεμπούτο του Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο της ομάδας, με την αναμέτρηση να λήγει χωρίς σκορ.

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχθηκε τον Ιωνικό για την τέταρτη αγωνιστική της Super League Interwetten, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να εμφανίζεται σαφώς βελτιωμένη στο πρώτο ματς του Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο της ομάδας, να έχει τις καλύτερες ευκαιρίες, όμως να μην καταφέρνει να βρει το γκολ, με αποτέλεσμα να πάρει μονάχα έναν βαθμό. Παραλίγο μοιραίος ο Μπρούνο ΆΛβες με τραγικό λάθος, όμως το VAR ήταν εκεί για να τον σώσει.

Καλύτερος ο Απόλλων, του έλειψε το γκολ

Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Απόλλων Σμύρνης, στο πρώτο παιχνίδι του Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Πετράκη. Το πρώτο ημίχρονο ήταν παράσταση για έναν ρόλο, αφού η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε παραπάνω από μία ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με τον Χουτεσιώτη να σώζει την ομάδα του σε αρκετές περιπτώσεις και το Δημήτρη Σπανό να είναι φανερά εκνευρισμένος από την απόδοση των παικτών του. Γενικότερα υπήρχε περισσότερος ενθουσιασμός για τους γηπεδούχους, μεγαλύτερη ενέργεια και φάνηκε πως ήθελαν να αποδείξουν πράγματα στον προπονητή αλλά και στον κόσμο τους, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν κάποιο τέρμα.

Μοιραίος Άλβες, τον γλίτωσε το VAR

Το δεύτερο μέρος εξελισσόταν όπως και το πρώτο, με τον Απόλλων να είναι ανώτερος και τον Ιωνικό να ακολουθεί σε έναν πιο παθητικό ρόλο. Από το πουθενά όμως, η διπλή άτυχη στιγμή του Μπρούνο Άλβες κόντεψε να κοστίσει στην ομάδα του. Αρχικά στο 68′ με απίστευτο τσαφ, ο Πορτογάλος παραλίγο να βάλει το αυτογκόλ, όμως ο Κότσαρης γλίτωσε την ομάδα του με τρομερή επέμβαση στη γωνία. Δύο λεπτά αργότερα όμως, ο Άλβες με νέο τσαφ δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα, αυτή έφτασε στον Ματσούκα, με τον Έλληνα επιθετικό να πλασάρει, όμως το VAR το ακύρωσε καθώς ο 31χρονος ήταν εκτεθειμένος.

Πήρε τα ηνία ο Ιωνικός

Ο Απόλλων ήταν φανερά επηρεασμένος και κουρασμένος στο τελευταίο 20λεπτο. Ο Ιωνικός ανέβασε στροφές και σε συνδυασμό με τις αλλαγές του Σπανού η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Ο Ιωνικός είχε κάποιες καλές στιγμές στα υπόλοιπα λεπτά, η αποβολή του Τσιλούλη με δεύτερη κίτρινη διευκλόλυνε το έργο του, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Eνδεκάδες:

Απόλλων Σμύρνης: Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Άλβες, Τουτουαρίμα, Φάμπρι, Φατιόν, Σλίβκα, Σεχλί (Παμλίδης 46′), Ντάουντα (Ιωαννίδης 72′), Τσιλούλης

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Μίγας (Κωνσταντινίδης 61′), Ντάλτσιο, Ρομαό, Καμπράλ (Μάναλης 65′), Αοσμάν (Κάνιας 65′), Ματσούκας, Τουράμ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News