ΑΕΚ Παρασκήνιο: Οι αντιδράσεις για Μπενίτεθ και ο Κάρλες Μαρτίνεθ
Πολλά ακούστηκαν για την επαφή του Χαβιέ Ριμπάλτα με τον Ράφα Μπενίτεθ, ενώ υπήρξε σενάριο που ανέφερε πως στην ΑΕΚ προτάθηκε ο Κάρλες Μαρτίνεθ
Η ΑΕΚ είναι σε αναζήτηση τεχνικού και είναι δεδομένο πως ο Χαβιέ Ριμπάλτα έχει ρίξει το βάρος στην Ισπανία. Η «Marca» ανέφερε πως υπήρξε συνάντηση με τον Ράφα Μπενίτεθ στη Μαδρίτη και ό,τι οι δύο πλευρές έδειξαν να είναι θετικές.
Βέβαια το όνομα Ράφα Μπενίτεθ δεν ακούστηκα καλά στο εσωτερικό της ΑΕΚ. Υπήρξαν αντιδράσεις από ανθρώπους που είναι κοντά στον Μάριο Ηλιόπουλο. Η αλήθεια είναι πως ο Μπενίτεθ έχει χάσει πολύ από τη λάμψη του, ενώ τη σεζόν 2023-24 ήταν στη Θέλτα, όπου παραλίγο να την υποβιβάσει. Αποχώρησε στα μισά της σεζόν και η ομάδα από το Βίγκο λυτρώθηκε.
Στην Ένωση διέψευσαν πως υπάρχει συμφωνία, ενώ υπάρχουν σενάρια που αναφέρουν πως τελευταία προτάθηκε ο Κάρλες Μαρτίνεθ, ο οποίος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην Τουλούζ.
Ο 41χρονος προπονητής εκπροσωπείται από το γραφείο LIAN SPORTS του Φάλι Ραμαντάνι, ο οποίος έχει κάνει πολλές δουλειές στην Ελλάδα, κατά το παρελθόν, κυρίως με τον Ολυμπιακό.
Ο Μαρτίνεθ έχει περάσει και από τη La Masia, καθοδηγώντας τεχνικά την ομάδα Κ16 και αυτή των Νέων της Μπαρτσελόνα. Τα δύο τελευταία χρόνια κρατάει την Τουλούζ στην πρώτη 10άδα του πίνακα της βαθμολογίας στη Γαλλία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βόμβα Marca για ΑΕΚ: «Ηρθε σε συμφωνία με τον Ράφα Μπενίτεθ»
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Ο Ριμπάλτα μίλησε και με άλλο τεχνικό από τη Serie A πέραν του Τιάγκο Μότα
- ΑΕΚ: «Μπενίτεθ για ΑΕΚ!»
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Προχωράει άμεσα του Λυσάνδρου - Απομένει το καθοριστικό ραντεβού
- ΑΕΚ: Στον πάγκο της και τη νέα σεζόν ο Ντράγκαν Σάκοτα
