ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πόσα γκολ θα βάλει ο Τικίνιο;

Τι λένε οι… προβλέψεις των συμπαικτών του στο Ρέντη

Πόσα γκολ μπορεί να βάλει ο Τικίνιο φέτος με τον Ολυμπιακό; Να μια ωραία απορία / ερώτηση που χρειάζεται απάντηση. Μια απάντηση ωστόσο που μπορεί να την δώσει με ασφάλεια ο χρόνος. Ο Βραζιλιάνος πήρε… μπρος στα τελευταία ματς. Έβαλε δύο γκολ με τον Απόλλωνα, πρόσθεσε άλλο ένα στη συγκομιδή του στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη ανεβάζοντας τον «λογαριασμό» στα 3.

Μέχρι τώρα στη Super League έχει 356 λεπτά σε 4 συμμετοχές. Ενδιαφέρον έχουν οι τελικές του. Αυτά τα 3 γκολ τα έχει πετύχει σε 11 τελικές. Το ποσοστό ευστοχίας του, αν μη τι άλλο, είναι πολύ καλό αν σκεφτούμε ότι πρόκειται για νέο παίκτη στην ομάδα και ο οποίος δέχθηκε ένα μεγάλο χτύπημα με τον τραυματισμό στον ώμο που τον κράτησε εκτός για ένα δίμηνο.

Ο σπουδαίος Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει 42 γκολ σε 135 τελικές ως τώρα συνολικά στην καριέρα του στη Super League. Ο πήχης είναι πάρα πολύ ψηλά αλλά, στον αντίποδα, ο Τικίνιο ήρθε στον Ολυμπιακό νεότερος απ’ αυτό που ήταν ο Ελ Αραμπί όταν υπέγραφε στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Το ζητούμενο είναι να παραμείνει υγιής ο Βραζιλιάνος και να μην έχει άλλη ατυχία ενώ εξίσου σημαντικό είναι να αποκτήσει η ομάδα μεγαλύτερη χημεία.

Στο Ρέντη υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν… τρελές προβλέψεις για τον Τικίνιο και τη συγκομιδή του ως το φινάλε της σεζόν. Για 20 με 25 γκολ μιλούν κάποιοι που τον βλέπουν και στις προπονήσεις και έχουν πιο ολοκληρωμένη γνώμη. Θα δικαιωθούν; Όπως είπαμε στην αρχή, ο χρόνος θα δείξει…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News