Ολυμπιακός Παρασκήνιο: «Σκανάρει» τους πιτσιρικάδες ο Μεντιλίμπαρ
Tράιαλ για την τελική απόφαση.
Την περσινή σεζόν στο αεροπλάνο για την Ολλανδία ήταν πέντε απ’ τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού: Κωστούλας, Μουζακίτης, Μπακούλας, Παπακανέλλος και Κουτσίδης, κάνοντας μάλιστα εξαιρετική δουλειά στην προετοιμασία και κερδίζοντας το δικαίωμα να μείνουν στην πρώτη ομάδα.
Κωστούλας και Μουζακίτης εξελίχτηκαν σε βασικά «εργαλεία» της ομάδας, ο Παπακανέλλος πήρε κάποιες συμμετοχές, ενώ Μπακούλας και Κουτσίδης έφυγαν δανεικοί τον Ιανουάριο.
Οσο για τη νέα προετοιμασία και τους Νέους; Είναι πολύ πιθανό να γίνει ένα τράιαλ μία εβδομάδα πριν απ’ το ταξίδι στην Ολλανδία για να μπορέσουν να περάσουν απ’ τα τελικά τεστ του Μεντιλίμπαρ 5-6 απ’ τα παιδιά της Κ-19, που έχει ξεχωρίσει ο Βάσκος.
Μετά, ανάλογα και με τις ανάγκες του ρόστερ τη δεδομένη χρονική στιγμή, θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Φλικ: Πέθανε ο πατέρας του πριν από το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης
- Θεσσαλονίκη: «Ιωάννης Ιωαννίδης» ονομάστηκε σχολικό γυμναστήριο στους Αμπελόκηπους, στη μνήμη του «ξανθού»
- «Σεισμός» στο ΟΑΚΑ για τους Metallica: Υπερθέαμα στη σκηνή των 360 μοιρών, με Ζορμπά και Τρύπες
- Τρέβορ Μπρούκινγκ: Ο ηγέτης της Γουέστ Χαμ που της χάρισε κούπα με ένα περίεργο γκολ
- ΟΦΗ: Η μητέρα του Τιάγκο Νους πήρε το βραβείο «Most Valuable Parent»!
