ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: «Ονειρεύεται να προπονήσει το γιο του στη Γιουνάιτεντ»

Ο 11χρονος Κριστιάνο Τζούνιορ ήδη αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής των «Κόκκινων Διαβόλων» και έχει το ίδιο πάθος για το ποδόσφαιρο, με τον Πορτογάλο σταρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια του στο Μάντσεστερ και εν συνεχεία να γίνει προπονητής. 

Σύμφωνα με τη «Sun», ο Πορτογάλος σταρ έχει ξεκαθαρίσει σε όλους ότι επέστρεψε στο Μάντσεστερ για να κατακτήσει τίτλους,  όπως ανέφερε μία εσωτερική πηγή στο κλαμπ, αλλά ήδη γνωρίζει ότι θα μπορεί να παίξει για λίγο ακόμα. Έχει εμμονή με το ποδόσφαιρο και ξέρει τα πάντα. Πολλοί πρώην παίκτες του συλλόγου έχουν ξεκινήσει την προπονητική τους καριέρα στις ομάδες νέων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ρονάλντο θα μπορούσε επίσης να δοκιμάσει αυτήν την περιπέτεια.

Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα, το όνειρο του Ρονάλντο είναι να προπονήσει τον γιο του Κριστιάνο Τζούνιορ, ο οποίος σε ηλικία έντεκα ετών είναι μέλος στην ακαδημία νέων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Θα ήθελα να γίνει ποδοσφαιριστής επειδή έχει μεγάλο πάθος για αυτό το άθλημα. Επιπλέον μισεί να χάνει», δήλωσε πρόσφατα ο CR7. Ο Ρονάλντο Τζούνιορ είχε ήδη αγωνιστεί σε παιχνίδια των τμημάτων υποδομής της Γιουβέντους, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ στο ντεμπούτο του.   

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Jr | Fans (@cristianojr.r7)

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News