Μαρέσκα: «Ελπίζω ότι το Conference League θα είναι ένα σημείο εκκίνησης»
Ο Έντσο Μαρέσκα μίλησε για την μεγάλη δίψα του κόσμου για το τρόπαιο του Conference League και το γεγονός πως μπορεί να αποτελέσει μια νέα αρχή για την Τσέλσι
Η Τσέλσι διαδέχθηκε τον Ολυμπιακό και είναι πλέον η νέα κάτοχος του Conference League.
Ο Ιταλός τεχνικός των «Λονδρέζων», Έντσο Μαρέσκα, μίλησε μεταξύ άλλων για το γεγονός ότι η κατάκτηση αυτού του τροπαίου μπορεί να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή για την ομάδα του.
Αναλυτικά:
«Ελπίζω ότι θα είναι ένα σημείο εκκίνησης και ότι μπορούμε να κτίσουμε κάτι σημαντικό. Οι φίλαθλοι το αξίζουν. Το περίμεναν αυτό εδώ και 2-3 χρόνια. Ο σύλλογος έχει επενδύσει πολλά χρήματα τα τελευταία 3-4 χρόνια, οπότε περιμένουν και αποτελέσματα.
Προσεγγίσαμε τον αγώνα με λάθος τρόπο. Το περίμενα κάπως επειδή για δύο ημέρες, η χαρά μας ήταν λίγο υπερβολική μετά την νίκη στο Νότιγχαμ επί της Φόρεστ και την εξασφάλιση της συμμετοχής μας στο Champions League.
Το μήνυμα μετά την Φόρεστ ήταν εάν θέλουμε να είμαστε μια σημαντική ομάδα, τώρα πρέπει να κερδίσουμε τον τελικό. Ωστόσο, υπήρχε επίσης χαρά και κούραση. Η Μπέτις έπαιξε την Παρασκευή για το τίποτα, ενώ εμείς παίξαμε την Κυριακή για έναν μεγάλο στόχο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
