Λυκογιάννης: «Παγώνει» την ανανέωση με την Μπολόνια και περιμένει Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ
Ο Μπάμπης Λυκογιάννης δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με την Μπολόνια και περιμένει τις προτάσεις των… μεγάλων της Ελλάδας
Όπως φαίνεται ο Μπάμπης Λυκογιάννης δεν είναι ακόμα διατεθειμένος να επεκτείνει την συνεργασία του με την Μπολόνια και περιμένει ενδεχόμενες προτάσεις από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.
Ιταλικά μέσα θέλουν την Μπολόνια να προσφέρει 31χρονο διεθνή συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους, με αποδοχές 500.000 ευρώ ετησίως, εκείνος όμως κοιτάζει προς… Ελλάδα.
Το ρεπορτάζ συνεχίζει και αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Λυκογιάννης αναμένει προτάσεις από ελληνικές ομάδες και συγκεκριμένα τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, οι οποίοι ενδέχεται να του προσφέρουν πολυετές συμβόλαιο με σαφώς καλύτερες οικονομικές απολαβές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Καλοί οι διασκεδαστές, αλλά πρωτάθλημα… δεν παίρνουν
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ομοφωνία τηλεκριτικών διαιτησίας - Ξεκάθαρη παράβαση
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι - Η επόμενη αγωνιστική
- EuroLeague Final Four 2026: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ
- Κύπελλο Ελλάδας: Έλληνες ρέφερι στα ημιτελικά
