ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ισπανική σφυρίχτρα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε
Πανέτοιμοι είναι οι ερυθρόλευκοι για την «μάχη» του Εuropa League, κόντρα στην Φενέρ ενώ σήμερα ορίστηκε ο διαιτητής και οι βοηθοί του για την αναμέτρηση της Πέμπτης (30/9)
Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Τουρκία προκειμένου να αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε (30/9) για την δεύτερη αφωνιστική των ομίλων του Europa League. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ισπανός Αλεχάντρο Χοσέ Ερνάντεθ Ερνάντεθ.
Ο 38χρονος Ερνάντεθ Ερνάντεθ, προέρχεται από την πρώτη κατηγορία ενώ μάλιστα είχε διευθύνει πέρυσι το Σεν Γκάλεν-ΑΕΚ 0-1. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Πέρεθ, Μαγκάν, 4ος ο Σότο Γκράντο και στο VAR οι Μπενγκοεατσέα, Φερνάντεθ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Τελικά αντικαταστάθηκε ο Κωστούλας;
- Παναθηναϊκός Aktor: Με καρδιά και… μαγκιά!
- Aρης: Γιορτάζει 112 χρόνια ζωής! «112 χρόνια πίστης κι αφοσίωσης»
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Πού θα έχουμε έντονα φαινόμενα (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το ΠΑΟΚ - Μύκονος, το Πανιώνιος - ΑΕΚ και το Ρεάλ - Μπαρτσελόνα
