Γιαννακόπουλος: Ο λόγος που δεν συνελήφθη στο ΣΕΦ
Ο λόγος που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής (1/6) στο ΣΕΦ, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η αστυνομία.
Οι εξελίξεις… τρέχουν μετά τα όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής (1/6), στο Game 2 της σειράς των τελικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με τους «ερυθρόλευκους» να καταθέτουν μήνυση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ισχύει 48ωρο αυτόφωρο για τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού.
Η σύλληψή του δεν πραγματοποιήθηκε, με το 48ωρο να περνά και σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ αυτό δεν συνέβη όσο ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ ήταν στο ΣΕΦ επειδή δεν είχε κατατεθεί ακόμα η μήνυση.
Αν είχε συλληφθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τότε θα περνούσε το βράδυ της Κυριακής στο αστυνομικό τμήμα και το πρωί της Δευτέρας (2/6) θα οδηγούνταν στον εισαγγελέα ώστε να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με τις κατηγορίες των «ερυθρόλευκων».
TAGS
# Stoiximan Basket League
# Δημήτρης Γιαννακόπουλος
# Μπάσκετ
# Μπάσκετ
# Ολυμπιακός
# Παναθηναϊκός
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Εθνική Ελλάδος: Τρίτη θέση και... φλωριές
- Παναθηναϊκός AKTOR: Η αποθέωση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο T-Center (vid)
- Nations League: Το μπλουζάκι για τον UCK και το σημαιάκι που έγινε όπλο
- Αγριεύει ο καιρός την Παρασκευή: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε την πρεμιέρα του Ζιντάν στην Εθνική Γαλλίας, τα υπόλοιπα ματς του Nations League και της Euroleague
