Θέτις: Ενίσχυση με Ατερμπακ
«Δυνατή» κίνηση από τη Θέτιδα, που απέκτησε την Ολίβια Ατερμπακ.
Ενίσχυση… από τις ΗΠΑ για τη Θέτιδα Βούλας στη διαγώνιο! Οπως ανακοίνωσε η ομάδα, η Ολίβια Ατερμπακ υπέγραψε το συμβόλαιό της και θα ενισχύσει τη νέα προσπάθεια στην κορυφαία κατηγορία βόλεϊ γυναικών.
Η ανακοίνωση:
«Η Θέτιδα Βούλας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Αμερικανίδα διαγώνια Ολίβια Άτερμπακ.
Η 23χρονη αθλήτρια, με ύψος 1.83 μ. (γεννημένη στις 19/09/2001), έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, ενισχύοντας την ομάδα μας τη σεζόν 2025-2026 στη Volley League Γυναικών, μετά από μία πολύ καλή πορεία με την ομάδα βόλεϊ του Πανεπιστημίου UC Davis.
Την περασμένη χρονιά, η Άτερμπακ ηγήθηκε της ομάδας της με 422 επιθέσεις, 39 άσους και 490 συνολικούς πόντους, κατακτώντας θέσεις στην All-Big West First Team και στο Pacific All-Region Honorable Mention της AVCA.
Ολίβια, καλώς ήρθες στη Θέτιδα!!!»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
