Γιαννακόπουλος για Μπαρτζώκα: «Πόσο τυχερός είσαι που δεν είμαι εκεί…»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε story του στο Instagram ανέφερε πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είναι τυχερός που έλλειπε ο ίδιος από το γήπεδο.
Ο Ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε story στα socia media, είπε πώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε στην κόρη του, Δέσποινα,: «άσε μας από εδώ ρε κοριτσάκι μου».
Αναλυτικά:
«Περνώντας από την φυσούνα οι αθλητές του Ολυμπιακού, η Δέσποινα έχοντας ακούσει ότι άκουσε στο ΣΕΦ γύρισε και είπε “να χαίρεστε τους οπαδούς σας” και ενώ ο Μπαρτζώκας είναι αρκετά μέτρα μπροστά επέστρεψε και της είπε στην μούρη της άσε μας από εδώ ρε κορτισάκι μου. Πόσο τυχερός είσαι που δεν είμαι εκεί…»

TAGS
# Γιώργος Μπαρτζώκας
# Δέσποινα Γιαννακοπούλου
# Δημήτρης Γιαννακόπουλος
# Μπάσκετ
# Παναθηναϊκός
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
