Ολυμπιακός: Καταγγελία για τον Κέντρικ Ναν με video - «Επιτέθηκε και προσπάθησε να χτυπήσει τον Θεωνά»
Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες με τις ενέργειες του Κέντρικ Ναν στον χθεσινό τρίτο τελικό.
Το πρώτο βίντεο που αφορά τον Κέντρικ Ναν και είχε προαναγγείλει χθες με ανακοίνωσή της, έδωσε στη δημοσιότητα η ΚΑΕ Ολυμπιακός το μεσημέρι του Σαββάτου.
Συγκεκριμένα, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες με τις ενέργειες του Κέντρικ Ναν στον επεισοδιακό τρίτο τελικό του ΟΑΚΑ και σχολίασε:
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατέθεσε καταγγελία εναντίον του αθλητή Κέντρικ Ναν γιατί κατά τη διάρκεια του 3ου τελικού της GBL επιτέθηκε και προσπάθησε να χτυπήσει τον διαιτητή κ. Γιώργο Θεωνά.
Το βίντεο του αγώνα και οι φωτογραφίες που ακολουθούν αποτελούν αδιάψευστα στοιχεία και κατατέθηκαν στον αθλητικό δικαστή».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
