Ολυμπιακός: Ο Αλιμος έγινε... Πειραιάς για τους πρωταθλητές που το γιόρτασαν σε γνωστό κλαμπ!
Οι παίκτες του Ολυμπιακού γλέντησαν για το πρωτάθλημα σε γνωστό κλαμπ και αυτό… βάφτηκε ερυθρόλευκο.
Σε ένα από τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά κλαμπ γλέντησαν το πρωτάθλημα οι παίκτες του Ολυμπιακού μαζί με φίλους και οικογένειες, κλείνοντας έτσι με όμορφο τρόπο τη σεζόν.
Οι «ερυθρόλευκοι» αποθεώθηκαν από όσους διασκέδαζαν στο μαγαζί, με τον Εβάν Φουρνιέ να έχει ξανά την… τιμητική του και να χορεύει τον ύμνο της ομάδας. Ο Γάλλος, βέβαια, δεν ήταν μόνος του, αφού -μεταξύ άλλων- πανηγύρισε τον τίτλο μαζί με το ζεύγος ΜακΚίσικ, που πόσταρε και στα σόσιαλ, ενώ εκεί από νωρίς ήταν και οι Ντόρσεϊ, Μήτρου-Λονγκ και Ράιτ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
