Ολυμπιακός: «Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πρόταση 500.000 για τον Πίτερς»
Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η Ρεάλ Μαδρίτης προσέφερε 500.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Αλεκ Πίτερς.
Δεν είναι βασικός στον Ολυμπιακό, αλλά έχει τεράστια πέραση στην αγορά ο Αλεκ Πίτερς! Ο Αμερικανός φόργουορντ των Πειραιωτών είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ της Ευρώπης και έχει συνδεθεί έντονα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Defensa Central», οι Μαδριλένοι προσέγγισαν τους «ερυθρόλευκους» με ένα buy-out 500.000 ευρώ, όμως έλαβαν αρνητική απάντηση.
Οπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, η Ρεάλ θα συνεχίσει να προσπαθεί, καθώς είναι… αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να ενισχυθεί με έναν τόσο χρήσιμο μπασκετμπολίστα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
