ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ: Βασικοί Κολοβός και Αθανασιάδης απέναντι στη Ρεάλ
Η Σερίφ Τιρασπόλ ταξιδεύει στη Μαδρίτη έχοντας σαφέστατα δύσκολη αποστολή απέναντι στην Ρεάλ, με τους Δημήτρη Κολοβό και Γιώργο Αθανασιάδη να ξεκινούν βασικοί για την ομάδα τους στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.
Η Σερίφ Τιρασπόλ έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η ομάδα από τη Μολδαβία, μετά την απρόσμενη νίκη της στην πρεμιέρα απέναντι στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, θέλει να κρατήσει την καλή εικόνα που έχει επιδείξει.
Βασικοί στην προσπάθεια της ομάδας τους θα είναι για ένα ακόμη παιχνίδι οι Δημήτρης Κολοβός και Γιώργος Αθανασιάδης, με τον Έλληνα τερματοφύλακα μάλιστα να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση στην πρεμιέρα με τις αποκρούσεις τους, ενώ αμφότεροι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών και των υπερβάσεων το τελευταίο διάστημα.
H ενδεκάδα της Σερίφ:
Αθανασιάδης, Αρμπολέδα, Φερνάντο, Ντουλάντο, Κριστιάνο, Άντο, Τιλ, Τραορέ, Κολοβός, Καστανέδα, Γιακσίμπαεφ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
