Παρί-Μονακό: Ο ασταμάτητος Σορτς χάρισε την νίκη στους Παριζιάνους, που έκαναν το 1-0 στη σειρά
Δια χειρός Σορτς το 1-0 της Παρί κόντρα στην Μονακό στους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος (94-82).
Ο Τι Τζέι Σορτς οδήγησε την Παρί στην νίκη επί της Μονακό, πετυχαίνοντας 30αρα, με τους Παριζιάνους να παίρνουν κεφάλι στην κούρσα του τίτλου για το γαλλικό πρωτάθλημα, με 1-0.
Ο Σορτς, ο οποίος είναι έτοιμος να πατήσει ελληνικό έδαφος για χάρη του Παναθηναϊκού, χάρισε απλόχερα ένα μαγικό σόου και τελείωσε το παιχνίδι με 30 πόντους (12/19διπ., 0/3τρ., 6/6β.), 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, έχοντας γεμάτη στατιστική σε 26 λεπτά συμμετοχής.
Ο Βασίλης Σπανούλης από την άλλη δεν είχε στην διάθεση του τον Μάικ Τζέιμς, με τον Μαμ Τζαϊτέ με 17 πόντους και να ηγείται στον πίνακα των σκόρερς για τους Μονεγάσκους.
Ο επόμενος τελικός θα φιλοξενηθεί ξανά στο Παρίσι (17/6) και ο τρίτος είναι προγραμματισμένος να γίνει στο Μονακό (20/6), με την πρωταθλήτρια ομάδα να κρίνεται στις τρεις νίκες.
Τα δεκάλεπτα: 22-23, 49-38, 74-61, 94-82
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις «μαύρες εποχές»
- Ολυμπιακός: Μια ζόρικη εκδρομή στην Βαρκελώνη!
- Χρήστος Κόντης: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να ανεβάσουμε πιο ψηλά τον ΟΦΗ»
- Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς κόντρα στον Βόλο - Απουσία της τελευταίας στιγμής
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στη Νίκαια
