Γκάρεθ Μπέιλ: Επιστρέφει στο ποδόσφαιρο

Μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν απομακρύνθηκε ποτέ πραγματικά από το ποδόσφαιρο, και πλέον, επιστρέφει με νέο ρόλο

Ο Γκάρεθ Μπέιλ φαίνεται ότι του άρεσε η ιδέα του πρώην συμπαίχτη του Λούκα Μόντριτς που έγινε συνιδιοκτήτης στην Σουόνσι, με τον Ουαλός να έχει ξεκινήσει ήδη της συζητήσεις.

Σύμφωνα με τη βρετανική «Telegraph», ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και της Τότεναμ συνεργάζεται με έναν αμερικανικό όμιλο ιδιωτικών κεφαλαίων, με στόχο να ολοκληρώσει αυτή την επενδυτική κίνηση.

Ύστερα από την τοποθέτηση του Σάιμον Χάλετ, ο οποίος γνωστοποίησε την απόρριψη μιας διαφορετικής πρότασης επένδυσης, ο Γκάρεθ Μπέιλ αναδεικνύεται ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει τα ηνία του αγγλικού συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Βρισκόμαστε σε συνομιλίες με έναν πιθανό νέο επενδυτή στον σύλλογό μας για πάνω από ένα χρόνο – αυτές οι συνομιλίες οδήγησαν στην υποβολή αίτησης έγκρισης αυτής της επένδυσης στην EFL τον Φεβρουάριο.

Δυστυχώς, οι διαπραγματεύσεις έχουν διαρκέσει πολύ και οι βασικές πληροφορίες που χρειαζόμασταν τόσο εμείς όσο και η EFL για την ολοκλήρωση της συμφωνίας δεν έχουν δοθεί. Δεν πιστεύω πλέον ότι τα νέα για τον νέο επενδυτή είναι άμεσα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News