Κωστούλας: Θα τιμηθεί από τον δήμο Αλμυρού

Κωστούλας: Θα τιμηθεί από τον δήμο Αλμυρού

Ο Μπάμπης Κωστούλας έγραψε ιστορία με τη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στην Μπράιτον, έχει μπροστά του ένα λαμπρό μέλλον και ο δήμος Αλμυρού, όπου μεγάλωσε και είναι το πατρικό του, πήρε την απόφαση να τον τιμήσει.

Μια μεγάλη σελίδα στην μικρή, ακόμα και πολλά υποσχόμενη καριέρα του, άνοιξε ο Μπάμπης Κωστούλας με τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στην Μπράιτον, η οποία έγινε η ακριβότερη στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε αυτό το πλαίσιο αυτό ο δήμος Αλμυρού, όπου είναι και το πατρικό σπίτι του Κωστούλα και μεγάλωσε ο ίδιος, έκανε γνωστή την απόφαση του να τον τιμήσει.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, Δημήτρη Εσερίδη, ο 18χρονος στράικερ θα λάβει την αναγνώριση που του αξίζει σε πρώτη ευκαιρία.

«Μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια η σπουδαία εξέλιξη στην καριέρα του συντοπίτη μας αθλητή Μπάμπη Κωστούλα που σε ηλικία μόλις 18 ετών μεταγράφηκε στη Μπράιτον, ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο και μάλιστα πραγματοποιώντας την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου μας.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που πρέπει να συνοδεύει το πηγαίο ταλέντο ώστε να επιτυγχάνονται τέτοιες κορυφαίες διακρίσεις. Είμαι σίγουρος πως αυτή η μεταγραφή είναι μόνο το πρώτο βήμα στην καριέρα του, εφόσον ο Μπάμπης συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ζήλο και αυτοπεποίθηση και έχοντας τα εφόδια του ήθους και της σεμνότητας με τα οποία είναι προικισμένος από την οικογένειά του.

Ο Δήμος Αλμυρού, με την πρώτη ευκαιρία της επίσκεψης του Μπάμπη στη γενέτειρά του θα τον τιμήσει για τη σπουδαία διάκρισή του και για το παράδειγμα που προσφέρει, λειτουργώντας ως πρότυπο για τη νέα γενιά», σημείωσε ο κ. Εσερίδης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News