Συγκατάθεση Βρούτση για το Final Four: «Υπέγραψα το αίτημα για το ΟΑΚΑ»
Η συγκατάθεση του Γιάννη Βρούτση να διεξαχθεί το Final Four του 2026 στην Αθήνα
Η Αθήνα έχει μπει για τα καλά στην διεκδίκηση του ερχόμενου Final Four της Euroleague, ενώ το Βελιγράδι παραμένει φαβορί.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, μίλησε στην ΕΡΤ και τόνισε μεταξύ άλλων πως εκείνος υπέγραψε το αίτημα για την διεξαγωγή του Fianl Four στην Αθήνα, πιστεύοντας ακλόνητα πως η Ελλάδα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει μια τέτοια διοργάνωση.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το Final Four της Euroleague: «Η Ελλάδα, η Πολιτεία, το Υπουργείο Αθλητισμού, προσπαθεί συνεχώς με διεθνείς διοργανώσεις μεγάλου κύρους να προσελκύσει κόσμο στην Ελλάδα. Είναι πολλαπλά τα οφέλη. Έχουμε κάνει ήδη πολλές διοργανώσεις, πήραμε και την διοργάνωση για τους άνδρες.
Αυτό που έγινε προχθές είναι ότι πράγματι εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης ως Υπουργός Αθλητισμού υπέγραψα το αίτημα η Ελλάδα να πάρει το Final Four. Είναι μία μεγάλη διοργάνωση, εκπληρώνουμε όλες τις προϋποθέσεις, από εκεί και πέρα την ευχή δίνουμε να αποφασίσουν υπέρ της Ελλάδας.
Η Ελλάδα ενώνει. Δεν υπάρχουν διαχωρισμοί ομάδων σε αυτό. Είμαστε όλοι μία γροθιά στην Ελλάδα. Άλλοι διαχωρισμοί δεν χωράνε. Το συμφέρον της Ελλάδας μας ενώνει και ειδικά στον αθλητισμό.
Εμείς έχουμε κάνει την πρότασή μας, με τον πιο αξιοπρεπή και αξιόπιστο τρόπο, αυτό νομίζω θα αξιολογηθεί. Η Ελλάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις, έχει πάρα πολλά χρόνια να πάρει το Final Four και νομίζω το αξίζουμε”.
Στο τέλος τόνισε: «Ξεκινάμε με τη λέξη αισιοδοξία, ελπίδα, το πιστεύουμε, αλλά θέλω να μείνουμε στη λέξη ‘ενωμένοι».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής - Εκτός αποστολής ο Κωνσταντέλιας!
- Συγκλονιστικός Μέσι: «Πατέρα, γιατί δεν άντεξες λίγο ακόμα, για να μπορούσαμε να τελειώσουμε αυτή την πορεία μαζί;»
- Υπεράνω Όλων: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «θανάτου»
- Ο γάμος της χρονιάς είναι γεγονός: Κριστιάνο Ρονάλντο και Χεορχίνα παντρεύτηκαν!
- Συγχαρητήρια του Κυρ. Μητσοτάκη για τον Τεντόγλου: «Μίλτο, προχώρα όλο και πιο μπροστά!»
