Ολυμπιακός: Μόνο οι υπογραφές για τον Καραγιαννίδη! - 500 χιλιάδες ευρώ στον Προμηθέα, μεγάλο το συμβόλαιο του παίκτη
Οριστικό θεωρείται πλέον του Αντώνη Καραγιαννίδη στον Ολυμπιακό…
Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Αντώνης Καραγιαννίδης! Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν ουσιαστικά την απόκτηση του σέντερ και μένουν μόνο οι υπογραφές για τα επίσημα.
Ο 23χρονος αποκτήθηκε έναντι 500 χιλιάδων ευρώ στον Προμηθέα, ενώ μεγάλο είναι το συμβόλαιό του, τόσο οικονομικά, όσο και… χρονικα.
Συγκεκριμένα, αναμένεται να υπογράψει deal πενταετίας, με τα 3 χρόνια να είναι κλειστά και τα επόμενα 2 στο χέρι του Ολυμπιακού. Αν ο Καραγιαννίδης ολοκληρώσει αυτή την πενταετία, τότε θα λάβει περίπου 1.2 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.
Την προσεχή σεζόν, ο Ελληνας ψηλός θα παραμείνει δανεικός στον Προμηθέα και πρόκειται να ενταχθεί στους Πειραιώτες το 2026.
Ο Αντώνης Καραγιαννίδης αγωνίστηκε φέτος σε 18 ματς της Stoiximan GBL έχοντας κατά μέσο όρο 6.7 πόντους και 6.2 ριμπάουντ, ενώ σούτα5ρε με 57% στα δίποντα, 28% στα τρίποντα και 55% στις βολές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
