Ολυμπιακός: Επίσημα τέλος ο Λούκα Βιλντόσα
Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τον Λούκα Βιλντόσα, ο οποίος οδεύει προς την Μπολόνια
Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Λούκα Βιλντόσα, αποδεχόμενος την πρόταση που έκανε η Μπολόνια. Οι πρωταθλητές Ελλάδος έστειλαν το μήνυμα τους μέσω των προφίλ τους στα social media.
Υπήρξαν σενάρια πως ο σύλλογος από την Μπολόνια κατέθεσε τις 100.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για να ενώσει ξανά τον Βιλντόσα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, με τους δυο τους να έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Ωστόσο ο Ολυμπιακός έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον Αργεντινό άσο.
Γενικότερα πάντως ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν φέρεται να είχε τον Αργεντινό γκαρντ στα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Το όνομα του είχε μπει στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες από την επόμενη μέρα της κατάκτησης του πρωταθλήματος και στις αναλύσεις που είχαν γίνει για το πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παρασκήνιο: Τα διεθνή Μέσα αναρωτιούνται πώς γίνεται να κέρδισε τέτοιο πέναλτι η ΑΕΚ κι εδώ... όλα καλά
- Μπορεί να πάρει τον Γιόκιτς ο Παναθηναϊκός; Ο Ομπράντοβιτς απαντά
- Αποκάλυψη Μπέου: «Ο Νίκολιτς μου είπε προσωπικά ότι δεν ήταν πέναλτι»
- Ολυμπιακός: Η στήριξη της ΠΑΕ και του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου
- Ηρακλής: Ο Μονεμβασιώτης απάντησε για το μέλλον του Ματσάρι
