ΜΕΣΙ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα»

Το βράδυ της Τρίτης ήρθε το πολυπόθητο πρώτο γκολ του Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν στη νίκη με 2-0 κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Λιονέλ Μέσι βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα ματς που ήταν στραμμένα όλα τα βλέμματα. Ο Αργεντινός σταρ κατέβαλε τα μέγιστα στη νίκη με 2-0 έναντι των «Πολιτών» παίρνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Κλαμπ Μπριζ. Ο ίδιος στη δηλώσεις του εξέφρασε τη χαρά που νιώθει αλλά και το χρόνο που χρειάζεται για να βρεί τα πατήματά του στη νέα του ομάδα.

«Ήταν μια τέλεια βραδιά, εναντίον ενός μεγάλου αντιπάλου. Για εμάς, ήταν πολύ σημαντικό να νικήσουμε μετά την ισοπαλία με τη Μπριζ», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε,

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα. Δεν έχω παίξει πολύ τελευταία, είχα μόνο ένα παιχνίδι εδώ. Προσαρμόζομαι σιγά-σιγά. Αυτό που είναι σημαντικό, είναι να συνεχίζουμε να νικάμε. Η σχέση μας θα γίνει όλο και καλύτερη παιχνίδι με το παιχνίδι. Πρέπει όλοι να ωριμάζουμε μαζί, να βελτιώνουμε το επίπεδο του παιχνιδιού μας. Πρέπει να συνεχίσουμε.

Νικήσαμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα, εναντίον ενός πολύ μεγάλου αντιπάλου, που ήταν στον τελικό την προηγούμενη χρονιά. Πρέπει να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να βελτιώσουμε πολλά για το μέλλον».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News