Φουρνιέ: Αμφίβολη η συμμετοχή του στο EuroBasket!
Η παρουσία του Εβάν Φουρνιέ στο EuroBasket 2025 παραμένει αμφίβολη, με την Εθνική Γαλλίας να μην αποκλείεται να στερηθεί τις υπηρεσίες του.
Σύμφωνα με την έγκυρη γαλλική «L’Équipe», ο Εβάν Φουρνιέ συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δεξί του αστράγαλο, το οποίο τον ταλαιπώρησε στο φινάλε της σεζόν.
Υποβλήθηκε σε σειρά ιατρικών εξετάσεων και συμβουλεύτηκε ειδικούς, ακόμη και στη Γερμανία, προκειμένου να υπάρξει ξεκάθαρη διάγνωση. Η συμμετοχή του στο EuroBasket 2025 παραμένει αμφίβολη.
Επιπλέον, οι Γάλλοι αναφέρουν πως αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ματίας Λεσόρ, λόγω του γνωστού τραυματισμού του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
