Στα Χανιά ο Κωνσταντίνος Τζολάκης: Τεράστια αγκαλιά από τα παιδιά στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού
Παρών στο 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Καρατζή, ήταν ο διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Κωνσταντίνος Τζολάκης.
Η άφιξή του στον χώρο του γηπέδου ήταν γνωστή, αφού είχε ανακοινωθεί και δεκάδες παιδιά, στήθηκαν μπροστά στην είσοδο του γηπέδου, για να δουν από κοντά το ποδοσφαιρικό τους είδωλο που αγωνίζεται για τον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελλάδος.
Οι μικροί φίλαθλοι βρήκαν την ευκαιρία να τον αγκαλιάουν και να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ζήτησαν να τους υπογράψει σε μπλούζες η μπάλες.
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, μιλώντας για την αγάπη που έλαβε από τα παιδά δήλωσε τα εξής:
«Με τιμάει γιατί δεν είναι μόνο Ολυμπιακοί, είναι από όλες τις ομάδες, και αντιλαμβάνομαι ότι έχω κάνει κάτι σωστό», ανέφερε ο ποδοσφαιριστής, ενώ για το ότι ο ίδιος με τη στάση του αποτελεί πρότυπο για τα νέα παιδιά είπε: «Δεν το κάνω για να φαίνομαι σαν πρότυπο. Το κάνω για εμένα. Αν κάποιο παιδί θέλει να ακολουθήσει το δρόμο μου, με κάνει πιο χαρούμενο»
Πηγή: Zarpanews.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
