Ολυμπιακός Μεταγραφές: «Στο στόχαστρο πέντε ομάδων ο Κωνσταντίνος Κωστούλας»
Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει το ενδιαφέρον πέντε ομάδων για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κωστούλα
Ο μεγάλος αδερφός του Μπάμπη Κωστούλα, Κωνσταντίνος, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον από πέντε ομάδες του εξωτερικού, όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα.
Ο Κωνσταντίνος Κωστούλας θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του… next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος από την νέα αγωνιστική περίοδο θα φοράει την φανέλα της Μπράιτον με μεταγραφή ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα, κάνοντας το επόμενο βήμα στην καριέρα του.
Ο 20χρονος στόπερ λοιπόν που ανήκει στον Ολυμπιακό και την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Ρίο Άβε ως δανεικός, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ βρίσκεται στο στόχαστρο των: Βασιλεία (Ελβετία), Μάλμε (Σουηδία), Κόρτραϊκ (Βέλγιο), Ντε Γκράαφσαπ (Ολλανδία) και Ελσίνκι (Φινλανδία).
Some clubs have shown interest in #Olympiacos’ centre-back Konstantinos #Kostoulas (born in 2005): #FCBasel, #Malmoe, #Kortrijk, #DeGraafschap and #HJKHelsinki are interested in him. #transfers
— Nicolò Schira (@NicoSchira) June 27, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παρί-Άρσεναλ: Η μέρα και η ώρα του τελικού του Champions League
- Ολυμπιακός: Φέτος δεν έχει μπλουζάκια
- Ολυμπιακός: Με ποιον τρόπο θα μεταβούν οι οπαδοί του στο T-Center για το Final-4
- Παναθηναϊκός: Οι αδύναμες κι άγνωστες ομάδες που θα αντιμετωπίσει το καλοκαίρι
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με την τιμωρία του Γιαννακόπουλου - Τα νέα δεδομένα
