Αρης: Εγινε πατέρας ο Μόντσου και φεύγει στην Ολλανδία

Ο Ισπανός μέσος του Αρη Μόντσου Ροντρίγκεθ πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τη σύζυγό του Μάρτα που έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της οικογένειας και αύριο ταξιδεύει στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις

Ενας ακόμα ξένος ποδοσφαιριστής του Αρη, κατά την παράδοση των τελευταίων χρόνων, γίνεται πατέρας στη Θεσσαλονίκη και αποκτά οικογένεια. Ο Μόντσου Ροντρίγκεθ είναι ο τελευταίος.

Η ανακοίνωση του Αρη:

«Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο είναι εδώ και λίγες ώρες ο Monchu Rodriguez, καθώς η σύζυγός του Marta έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Για την ακρίβεια έφερε στον κόσμο τον… junior Monchu, ένα υγιέστατο αγοράκι, πλημμυρίζοντας με χαρά την οικογένεια του άσου της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται ο junior Monchu να είναι υγιής, τυχερός και η ζωή να του τα φέρει όπως επιθυμεί ο ίδιος και οι γονείς του.

Monchu και Marta να σας ζήσει!

* Ο Monchu Rodriguez θα μεταβεί αύριο, Πέμπτη, στην Ολλανδία, προκειμένου να ενταχθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News