MEGA Γεγονότα: Ρεκόρ πενταετίας στην τηλεθέαση την Πέμπτη 10 Ιουλίου
Την Πέμπτη 10 Ιουλίου το «MEGA Γεγονότα» κατέγραψε την υψηλότερη τηλεθέαση που έχει αποσπάσει δελτίο ειδήσεων από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς τα τελευταία χρόνια.
Ρεκόρ πενταετίας σημείωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA Γεγονότα» την Πέμπτη 10 Ιουλίου, καταγράφοντας την υψηλότερη τηλεθέαση που έχει αποσπάσει δελτίο ειδήσεων από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, τα τελευταία χρόνια, και ταυτόχρονα την καλύτερη επίδοσή του από την επαναλειτουργία του MEGA.

Με 22,2% στο σύνολο του κοινού και 25,6% στο δυναμικό κοινό 18-54, οι ειδήσεις του MEGA, με τη Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση και τον Γιάννη Πρετεντέρη στον σχολιασμό, ισχυροποίησαν την ηγετική τους θέση στον τηλεοπτικό χάρτη και επιβεβαίωσαν την ακλόνητη σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» έχει καταφέρει να γίνει στιβαρός πυλώνας ενημέρωσης, διασφαλίζοντας τη διαχρονικότητα με την ποιότητα.
Το χθεσινό ρεκόρ τηλεθέασης είναι η αναγνώριση της αδιάλειπτης κάλυψης της καθημερινής ειδησεογραφίας με ακεραιότητα, ακρίβεια και πρωτοπορία σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον που συνεχώς εξελίσσεται. Στο MEGA η ενημέρωση έχει φωνή και η είδηση αλήθεια.
Πηγή in.gr
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: Τι είπε για τις απουσίες Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ - Το σχόλιό του για την απώλεια του κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό
- Ντάριο Σάριτς: Τίτλοι τέλους στο NBA – «Βλέπει» EuroLeague
- Μπερμπάτοφ: «Αυτό μετανιώνω περισσότερο από την περίοδο που ήμουν στον ΠΑΟΚ» – Η ατάκα για Τούντορ
- ΠΑΟΚ: Ετοιμάζεται για Θέλτα με 6+1 απουσίες
- Άρης Παρασκήνιο: Τι «χρεώθηκε» ο Χιμένεθ από τον Καρυπίδη
