Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Νασιμέντο - «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στο Champions League»
Ο 22χρονος διεθνής Πορτογάλος μέσος έφτασε στην Ελλάδα για να αποτελέσει τη νέα μεταγραφή του Ολυμπιακού.
Στην Αθήνα έφτασε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Ντιόγκο Νασιμέντο που θα αποτελέσει το νέο απόκτημα του Ολυμπιακου. Ο 22χρονος διεθνής Πορτογάλος μέσος έφτασε μετά τις 03:30 στην Αθήνα για να βάλει στην τελική ευθεία τη μετακίνησή του απ’ τη Βιζέλα στον Ολυμπιακό. Μία μεταγραφή που σύμφωνα με τους Πορτογάλους φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ για το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη (από 50% είχαν Μπενφίκα και Βιζέλα που κρατάει κι ένα 10% ποσοστό μεταπώλησης) με τον Ντιόγκο Νασιμέντο να έχει ήδη πει το «ναι» σε συμβόλαιο 4 χρόνων, έχοντας ήδη συμφωνήσει σε όλες τις λεπτομέρειες.
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλο κλαμπ. Όταν ήρθε η πρόταση δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Μίλησα με τον Τσικίνιο, που μου είπε τα καλύτερα λόγια για την ομάδα. Μου είπε ότι έχει ένθερμους οπαδούς και αυτό είναι κάτι που έχω καταλάβει ήδη και ο ίδιος. Θα τα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στο Champions League. Είμαι έτοιμος να παίξω στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.
Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως για την περίπτωση του 22χρονου άσου ο Ολυμπιακός ασχολείται εδώ και καιρό παρακολουθώντας την πορεία του όλο αυτό το διάστημα και συλλέγοντας πληροφορίες γύρω απ’ τις δυνατότητές του σε όλα τα επίπεδα. Συν τοις άλλοις, η πρόσφατη εξαιρετική παρουσία του με την Πορτογαλία Κ-21 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αποτέλεσε το τελευταίο τσεκάρισμα, με τον Ντιόγκο Νασιμέντο να περνάει τις «εξετάσεις» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που είδε πολλά απ’ αυτά που του αρέσουν στον 22χρονο μέσο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα χρήματα που έχει εξασφαλίσει έως τώρα από το Champions League
- Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι δύο πιθανοί αντίπαλοι στα πλέι οφ του Champions League - Πότε είναι η κλήρωση και πότε γίνονται τα ματς
- Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ: Ο κόσμος θα συνοδεύσει τους αδικοχαμένους φίλους έως το γήπεδο της Τούμπας
- Γκασπερίνι: «Αξιόλογο ρόστερ ο Παναθηναϊκός» - Τι είπε για τον Μπενίτεθ
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ο τραυματισμός του Τσιριβέγια προχωρά την περίπτωση Καμαρά
