Νικολάου: Προς παραμονή στην Ιταλία για λογαριασμό της Μπάρι
Ο Δημήτρης Νικολάου φαίνεται πως θα παραμείνει στην Ιταλία, αφού τα ρεπορτάζ τον θέλουν να συνεχίζει στη Μπάρι
Ούτε φέτος δεν αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα ή τουλάχιστον να αποχωρήσει από την Ιταλία ο Δημήτρης Νικολάου! Ο 26χρονος στόπερ, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Παλέρμο, αναμένεται να συνεχίσει στη Μπάρι ως δανεικός.
Συγκεκριμένα, τα ιταλικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η συμφωνία θα είναι για έναν χρόνο και δε θα υπάρχει ρήτρα αγοράς.
O Ελληνας στόπερ αγωνίζεται στην Ιταλία από το 2019, όταν και είχε αποχωρήει από τον Ολυμπιακό με πώληση στην Εμπολι. Στη συνέχεια έκανε ένα πέρασμα από τη Σπέτσια και τον τελευταίο χρόνο ανήκει στην Παλέρμο.
.@sscalciobari, si avvicina Dimitris Nikolaou, difensore greco del @Palermofficial. Operazione in prestito seccohttps://t.co/6unryLEymJ
— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) July 12, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
