ΠΑΟΚ: Αποφασισμένη η Στουτγκάρδη να κάνει δικό της τον Κωνσταντέλια με νέα πρόταση - Τι απαντά ο ΠΑΟΚ
«All in» από την Στουτγκάρδη για τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση.
Η Στουτγκάρδη επιμένει στην απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια, προσφέροντας στον ΠΑΟΚ νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 17 εκατ. ευρώ συν 3 εκατ. ευρώ μπόνους τα οποία σχετίζονται με τις συμμετοχές και την απόδοση του ποδοσφαιριστή. Aπό την πλευρά του Δικεφάλου, βέβαια, διαψεύδεται η ύπαρξη νέας πρότασης από την γερμανική ομάδα.
Πάνως, όπως φαίνεται η Στουτγκάρδη είναι αποφασισμένη να πάει σε ένα «all in» για να κάνει δικό της το… διαμάντι των ασπρόμαυρων δείχνοντας έμπρακτα πόσο πολύ θέλει να εντάξει τον Κωνσταντελια στο ρόστερ της για την επερχόμενη σεζόν.
Θυμίζουμε πως ο 21χρονος διεθνής του «δικέφαλου» δεσμεύεται με συμβόλαιο γύρω στις 650.000 ευρώ ετησίως και δείχνει ιδιαίτερα θετικός στην προοπτική της γερμανικής ομάδας. Παρόλα αυτά την τελική απάντηση στην Στουτγκάρδη αναμένεται να την δώσει ο Ιβάν Σαββίδης αφού πρώτα μιλήσει με τον νεαρό ταλαντούχο.
Σίγουρα θα παίξει ρόλο η στάση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει αρχίσει να… πιέζει για να μετακομίσει στη Γερμανία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Τέλος καλό, να είναι καλά ο Ναν
- Ολυμπιακός: Δεν πρόκειται να αφήσει να επαναληφθεί η απαράδεκτη κατάσταση της Μασσαλίας
- Ομπράντοβιτς: Τι απάντησε για τις μεταγραφές - «Εγώ έχω τη δική μου γνώμη»
- Καιρός: Νέο δελτίο έκτακτων καιρικών φαινομένων - Οι τέσσερις περιοχές σε κόκκινο συναγερμό
- Αθλητικές Μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟ-Αρης, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Mαρκό-Ολυμπιακός και Μπεσίκτας-Ολυμπιακός
