Μόντριτς: «Ο Βιτίνια είναι ο καλύτερος μέσος στον κόσμο»
Ο Βιτίνια, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της Παρί από το 2022, ερχόμενος από την Πόρτο, ήταν ο «εγκέφαλος» της Παρί στην κατάκτηση του «τρεμπλ» φέτος και για την αξία του μίλησε ένας από τους κορυφαίους μέσους στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο Λούκα Μόντριτς.
Η Παρί Σεν Ζερμέν ποντάρει πολλά στον Βιτίνια, γι’ αυτό και η διοίκηση της πρωταθλήτριας Γαλλίας ανακοίνωσε την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2029, επεκτείνοντας κατά τρία χρόνια το προηγούμενο συμβόλαιο.
Ο Βιτίνια, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της Παρί από το 2022, ερχόμενος από την Πόρτο, ήταν ο «εγκέφαλος» της Παρί στην κατάκτηση του «τρεμπλ» φέτος και για την αξία του μίλησε ένας από τους κορυφαίους μέσους στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο Λούκα Μόντριτς:
«Ο Βιτίνια έκανε μια απίστευτη σεζόν και ήταν πιστεύω ο πρωταγωνιστής στην εκπληκτική πορεία της Παρί. Λένε πως είναι ένας από τους καλύτερους μέσους, αλλά προσωπικά πιστεύω πως αυτή τη στιγμή είναι ο κορυφαίος στη θέση του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο», τόνισε ο Κροάτης σούπερ σταρ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Γιόνας Βαλαντσιούνας: Το μήνυμα του Ντέιβιντ Έιντελμαν για την απόκτηση του Λιθουανού
- ΑΕΛ Μεταγραφές: Έφτασε στη Λάρισα ο Λιούμπομιρ Τούπτα
- Αρης: «Κλείνει τον Τίνο Καντεβέρε από τη Ναντ»
- Ίντερ Μαϊάμι: Το Σινσινάτι έβαλε φρένο στο τρελό σερί του Μέσι!
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
