ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: Θα βραβευτεί από την ΠΑΕ στο Καραϊσκάκη!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σκοπό να τιμήσουν τον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ, για την προσφορά του στο σύλλογο και το μπάσκετ…

Ένα από τα μεγάλα θέματα των ημερών για τον Ολυμπιακό είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Ο μέχρι πρότινος μεγάλος αρχηγός της ομάδας του μπάσκετ ανακοίνωσε και επίσημα το «αντίο» του από την αγωνιστική δράση.

Στη συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με την παρουσία του Βασίλη Σπανούλη αλλά και των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Το όνομα του Βασίλη Σπανούλη όμως θα ακουστεί ξανά την προσεχή Κυριακή και μάλιστα από τα χείλη χιλιάδων φιλάθλων. Όπως έγινε γνωστό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει σκοπό την Κυριακή πριν τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, να βραβεύσει τον Βασίλη Σπανούλη!

Για την προσφορά του στον σύλλογο του Πειραιά, αλλά και στο μπάσκετ γενικότερα.

Θα είναι η πρώτη φορά που πρόκειται να μπει σε ένα γεμάτο γήπεδο ο Βασίλης Σπανούλης, από την ημέρα που ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση!

Πάντως ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στο Καραϊσκάκη, αφού στο παρελθόν ήταν αρκετές οι φορές που έδινε το «παρών» στο γήπεδο ποδοσφαίρου και παρακολουθούσε αγώνες του Ολυμπιακού, ιδιαίτερα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News