ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: Επιστροφή... στα παλιά μετά το γκολ στο 95'

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να οδηγήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη νίκη βάζοντας ένα θεαματικό γκολ στο 95′ ενώ οι φίλοι της ομάδας θυμήθηκαν τα παλιά μετά την χθεσινή του (29/9) εμφάνιση.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δήλωσε ότι οι βραδιές του Champions League στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μαγικές μετά το θεαματικό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε τη Βιγιαρεάλ με 2-1 στην αναμέτρηση του Champions League χάρη στο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 95′, όπως παλιά. 

Συγκεκριμένα δήλωσε ο Σόλσκιερ: «Το Champions League στο Ολντ Τράφορντ είναι μαγικό και μερικές φορές η ιστορία μπορεί να μας βοηθήσει. Χθες, ο Κριστιάνο έβαλε ένα καλό γκολ όπως και ο Τέλες πέτυχε ένα φανταστικό γκολ. Ήταν μια μαγική βραδιά. Έχει συμβεί τόσες πολλές φορές στο παρελθόν. Έπρεπε να ρίξουμε προσοχή στον ”άνεμο” και ήμασταν τυχεροί στο τέλος. Είναι σημαντικό να πάρεις τους τρεις βαθμούς εντός έδρας. Ξέρουμε ότι πρέπει να φτάσουμε στους δέκα, ίσως και στους 12 για να περάσουμε». 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πραγματοποίησε συνολικά 178 εμφανίσεις στο Champions League ξεπερνώντας το ρεκόρ εμφανίσεων του Ίκερ Κασίγιας.

Επιπλέον, υπήρξε έπαινος για τον τερματοφύλακα Νταβίντ ντε Χέα, ο οποίος έκανε μια σειρά από αποκρούσεις παγκόσμιας κλάσης στο πρώτο ημίχρονο για να κρατήσει τη Γιουνάιτεντ στην ισοπαλία.

Οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το τέλος του αγώνα:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News