ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: Έφερε ξανά στην επιφάνεια μέρες δόξας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε όλο το «Ολντ Τράφορντ» να συγκινηθεί μετά από το θεαματικό γκολ στο 95′ καθώς όλοι θυμήθηκαν τι δημιουργήματα έκανε πριν 12 χρόνια.

Οι πανηγυρισμοί ξεκίνησαν στο 95ο λεπτό με το θεαματικό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο και συνεχίστηκαν για σχεδόν μία ώρα μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βιγιαρεάλ 2-1.

Το «Viva Ronaldo» γέμισε τον αέρα σε μια βραδιά που θύμιζε τις ημέρες της δόξας τόσο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και για τον νικητή του αγώνα. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει πετύχει πολλά μεγάλα και σημαντικά γκολ στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν απογοητευτική συνολικά κόντρα στη Βιγιαρεάλ καθώς πήγαινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, χωρίς νίκη, μέχρι που ο Ρονάλντο έκανε τα «μαγικά» του.

Ο 36χρονος έχει πλούσια ιστορία στο Champions League, αφού έχει σηκώσει το τρόπαιο πέντε φορές ενώ κόντρα στη Βιγιαρεάλ, πραγματοποίησε την 178η. 

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δήλωσε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, επίσης: «Είναι τόσο δυνατός ψυχικά, μένει στο παιχνίδι και τον έχω δει όλη μέρα σήμερα πόσο συγκεντρωμένος ήταν».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News