ΑΕΚ Παρασκήνιο: Ο Ελίασον τέθηκε από μόνος του εκτός ομάδας - Τι έχει συμβεί με τον Σουηδό

EUROKINISSI
Ο Νίκλας Ελίασον είναι ο παίκτης που «έκοψε» ο Μάρκο Νίκολιτς από την ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για τα δύο ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά.
Η επιλογή αυτή του Μάρκο Νίκολιτς αποτελεί τεράστια έκπληξη καθώς συγκεκριμένες «πηγές» είχαν παρουσιάσει μία πλασματική πραγματικότητα το προηγούμενο διάστημα για τον Σουηδό και έρχεται τώρα αυτή η απόφαση να ανατρέψει πολλά.
Ο Σουηδός, λοιπόν, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να φέρει πρόταση. Εξ ου οι… ερωτήσεις που έκανε δεξιά κι αριστερά με πόσα χρήματα θα τον έδινε η ΑΕΚ.
Ουσιαστικά ο Ελίασον τέθηκε μόνος του εκτός ομάδας και ο Μάρκο Νίκολιτς δεν μπορούσε να υπολογίζει σε έναν ποδοσφαιριστή που κοιτάζει περισσότερο την έξοδο από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ελίασον δεν αγωνίστηκε καθόλου στο φιλικό με την Ομόνοια, παρότι ήταν στην αποστολή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
