EUROPA LEAGUE: H «ερυθρόλευκη» πτήση στην Πόλη

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς «πέταξε» χτες (29/9) για την νίκη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να δημοσιεύει βίντεο της αναχώρησης των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι ευδιάθετοι και πανέτοιμοι για απόψε

O Oλυμπιακός βρίσκεται από εχθές (29/9) στην Τουρκία προκειμένου να αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League (30/9 19:45). Οι «ερυθρόελυκοι» αναζητούν την νίκη που θα τους δώσει το προβάδισμα πρόκρισης, ενώ θα ανεβάσει και την ψυχολογία τους ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναικό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, έχει ζητήσει στους παίκτες του να φύγουν από την Τουρκία με το «τρίποντο», το οποίο θα τους κρατήσει στην κορυφή του ομίλου και στο +5 από την ομάδα του Βίτορ Περέιρα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στη γειτονική χώρα από την Τετάρτη, ενώ δεν προπονήθηκε στο «Σουκρού Σαράτσογλου», όπως συνηθίζεται τη φετινή σεζόν στα ευρωπαϊκά ματς από τον Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα, το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ανέβασε βίντεο με την χτεσινή αναχώρηση της ομάδας, με τους παίκτες να είναι αρκετά ευδιάθετοι και χαμογελαστοί, φορώντας την νέα εμφάνιση (εκτός γηπέδου) της ομάδας.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News