Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Βρήκε τον εξτρέμ που θέλει - Το παλεύει για τον Ζούρικο Νταβιτασβίλι
Ο παίκτης της Σεντ Ετιέν είναι ο στόχος για τη θέση του αριστερού εξτρέμ
Tα μεταγραφικά ζητήματα του Παναθηναϊκού δεν έχουν ολοκληρωθεί και οι «πράσινοι» συνεχίζουν το ψάξιμο την ίδια ώρα που επικεντρώνονται στα παιχνίδια με την Ρέιντζερς.
Μία από τις θέσεις που θέλουν ενίσχυση είναι αυτή του αριστερού εξτρέμ και ο παίκτης που επιθυμούν βρέθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες απ’ τη Γαλλία, πρόκειται για τον διεθνή Γεωργιανό, Ζούρικο Νταβιτασβίλι.
Ο 24χρονος εξτρέμ (γεννηθείς στις 15 Φεβρουαρίου 2001 στην Τιφλίδα) πήγε πριν από έναν χρόνο στη Σεντ Ετιέν απ’ την Μπορντό αντί 6 εκατ. ευρώ και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028.
Πέρυσι σε 34 επίσημα ματς σημείωσε 9 γκολ και είχε 8 ασίστ. Η Σεντ Ετιέν πάλεψε για τη σωτηρία, αλλά δεν γλίτωσε τον υποβιβασμό κι εδώ ακριβώς είναι το πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού, αφού ο Γεωργιανός δεν θέλει να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία.
Οι «πράσινοι» έχουν μιλήσει με τον 24χρονο αριστερό εξτρέμ και το ίδιο θα πράξουν και με την ομάδα του, με στόχο να τον αποκτήσουν ως δανεικό για ένα χρόνο.
Σίγουρα πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση, αλλά ο Παναθηναϊκός το παλεύει θέλοντας πρωτίστως να ψήσει τον παίκτη και να αποσπάσει το «ναι».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι εννοούσε για τις δύο υπογραφές; Ποιον παίκτη ήταν έτοιμος να πάρει
- Μπαρτζώκας: «Ήταν μια στιγμή που δεν με τιμά»
- Ισίδωρος Κούβελος: «Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά»
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Χόρχε Σάντσες
