Αράζ-Αρης: Αυτά ισχύουν για την τηλεοπτική μετάδοση
Παραμένει το θρίλερ, εκβιάζουν οι Αζέροι.
Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την τηλεοπτική μετάδοση του αποψινού αγώνα του Άρη (σέντρα στις 19:00), αφού η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα της Αράζ ζητάει υπέρογκα λεφτά για να δώσει τη σχετική άδεια.
Επί της ουσίας, εδώ και πολλές ημέρες εκβιάζει τον Άρη και το συνδρομητικό κανάλι, τη NOVA, η οποία πάντως συνεχίζει τις προσπάθειες για να υπάρξει, έστω την ύστατη στιγμή, ένας συμβιβασμός και οι φίλοι του Άρη να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.
Είναι προφανές ότι θέλουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να κάνουν μία καλή «αρπαχτή», δίχως να έχει καμία ευθύνη η ΠΑΕ Άρης.
Στο μεταξύ ο Αρης έχει εξασφαλίσει εισιτήρια για τους φιλάθλους του που έχουν φτάσει στο Μπακού, τα οποία θα παραλάβουν από το ξενοδοχείο της ομάδας από τις 15:00ως τις 17:00 τοπική ώρα.
Μετά την πρωινή σύσκεψη με την UEFA, η ΠΑΕ Αρης τονίζει ότι τα μέτρα τάξης θα είναι αυστηρά. Κάτι που σημαίνει ότι απαιτείται αυξημένη προσοχή, ενώ απαγορεύεται η χρήση πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων και λέιζερ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι εννοούσε για τις δύο υπογραφές; Ποιον παίκτη ήταν έτοιμος να πάρει
- Μπαρτζώκας: «Ήταν μια στιγμή που δεν με τιμά»
- Ισίδωρος Κούβελος: «Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά»
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Χόρχε Σάντσες
