Τζορτζ Μπάλντοκ: Πνιγμός από δυστύχημα ο θάνατός του σύμφωνα με Βρετανό ιατροδικαστή
Ο ανώτερος ιατροδικαστής του Μίλτον Κέινς, Τομ Όσμπορν, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η αιτία θανάτου του Μπάλντοκ ήταν ο πνιγμός από δυστύχημα
Δημοσίευμα της αγγλικής Daily Mail, το οποίο επικαλείται τη νεκροψία ιατροδικαστή του Μίλτον Κέινς, Τομ Οσμπορν, καταγράφει πως ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός τον περασμένο Οκτώβριο μέσα στην πισίνα του σπιτιού του, αποδίδεται σε πνιγμό από δυστύχημα.
Η νεκροψία δεν ανίχνευσε ναρκωτικά ή αλκοόλ στον οργανισμό του κατά τη στιγμή του θανάτου του, ενώ διαπιστώθηκε μεγαλοκαρδία «κάτι που θα σήμαινε ότι ήταν επιρρεπής σε καρδιακές αρρυθμίες». Ο Μπάλντοκ άφησε σε ηλικία 31 ετών την τελευταία του πνοή την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024. Η σορός του είχε εντοπιστεί στην πισίνα του σπιτιού του στα νότια προάστια της Αθήνας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαρούσι: «Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό που έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες μας»
- «Live News» του MEGA: Ιστορικό ρεκόρ στην τηλεθέαση η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου
- Οι τρίδυμες αδερφές Αλεξανδρή μάγεψαν τα παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Χανίων
- Ολυμπιακός: Ο Σαντιάγκο Έσε είπε τα αυτονόητα για την επόμενη μέρα
- Γιώργος Πρασσάς: «Την Κυριακή κάνουμε τη Νίκαια... Καλαμάτα»
