Παναθηναϊκός: Οριστική η συμφωνία με την Σπόρτινγκ για τον Βαγιαννίδη
Έκλεισε το deal.
Την ώρα που οι Πορτογάλοι με δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι την Πέμπτη ο Γιώργος Βαγιαννίδης θα ταξιδέψει στη Λισαβόνα για τα διαδικαστικά της μεταγραφής του στην Σπόρτινγκ, ο Παναθηναϊκός έκλεισε το ντιλ με την πορτογαλική ομάδα και εξασφάλισε ποσοστό μεταπώλησης 15%, που επιθυμούσε εξ αρχής.
Έτσι, η συνολική συμφωνία είναι 15 εκατομμύρια (13+2 μέσω μπόνους), η Σπόρτινγκ πλήρωσε τα τροφεία στην Ιντερ και οι «πράσινοι» εξασφάλισαν το ποσοστό που ήθελαν σε περίπτωση μεταπώλησης.
Ο «Βάγια», που γίνεται η πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του Παναθηναϊκού, θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τα «λιοντάρια» και θα ανακοινωθεί την Παρασκευή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αλλαγή φρουράς στο... κουβάλημα
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Βαθμολογία UEFA: Πως η ΑΕΚ μπορεί να οδηγήσει στην 10η θέση την Ελλάδα
- NBA: Η μαγική 60άρα του Ντόντσιτς και η τρομερή σύμπτωση με το «αντίο» του Κόμπι
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Ερυθρός Αστέρας και τα ματς σε Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga
