Άρης: Παρών στην προπόνηση ο Καρυπίδης, θα μιλήσει με τον Ουζουνίδη
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης, θα είναι σήμερα (29/07) στη Θεσσαλονίκη, θα δει την προπόνηση στο Βικελίδης και θα μιλήσει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη
Ο Άρης μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τη ρεβάνς με την Αράντ, η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού του Conference League, έχοντας ηττηθεί 2-1 στην πρώτη αναμέτρηση.
Βρέθηκε σε δύσκολη θέση ο Άρης, μετά το σκορ του πρώτου αγώνα και καλείται να κάνει την ανατροπή. Η προπόνηση της Τρίτης θα γίνει στο Βικελίδης, το απόγευμα και σε αυτή θα δώσει το παρών ο Θεόδωρος Καρυπίδης. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την πορεία της ομάδας και φυσικά για την κρίσιμη ρεβάνς της Πέμπτης.
Δεν αποκλείεται να μιλήσει και στους παίκτες ο πρόεδρος του Άρη για να τους τονώσει κι άλλο το ηθικό ενόψει της αναμέτρησης με την Αράζ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
TAGS
# UEFA Conference League
# Άρης
# Θεσσαλονίκη
# Θόδωρος Καρυπίδης
# Μαρίνος Ουζουνίδης
# Ποδόσφαιρο
