Stoiximan Super League: Συνεδριάζει την Παρασκευή - Τα τρία βασικά θέματα
Η Super League ανακοίνωσε πως το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή (01/08).
Η Stoiximan Super League ανακοίνωσε τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Παρασκευή (1/8), η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης. Στη συνεδρίαση θα τεθούν προς συζήτηση τρία βασικά θέματα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League :
«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή, 1η Αυγούστου 2025, στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Περιεχόμενο, διαδικασία και προϋποθέσεις άσκησης δικαιώματος αναβολής αγώνων του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League (ανδρών) τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, υπέρ των ΠΑΕ που συμμετέχουν στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.
2/ Εμπορική συνεργασία του συνεταιρισμού με τις εταιρείες Genius Sports UK Limited και Genius Sports Limited μέσω της European Leagues για την εκμετάλλευση των betting rights και λοιπά εμπορικά θέματα.
3/ Σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του συνεταιρισμού με θέμα την αντικατάσταση εκπροσώπου του συνεταιρισμού στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο.
4/ Διάφορα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
