ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: Παίκτης αγωνιστικής στο Champions League!
Μετά τις αποκρούσεις του απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο «διπλό» της Σέριφ στη Μαδρίτη…
Την έκπληξη της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League έκανε η Σέριφ, με τη νίκη που πήρε εκτός έδρας απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε ένα ματς στο οποίο ο Γιώργος Αθανασιάδης ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης, με τις αποκρούσεις που έκανε, ενώ η εστία του παραβιάστηκε μόνο με την εκτέλεση πέναλτι του Μπενζεμά.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και αποθεώθηκε απ’ όλη την Ευρώπη.
Η αξία της εμφάνισής του, πέρα από το «διπλό» της Σέριφ, φάνηκε και τώρα με την ψηφοφορία που υπήρξε για τον καλύτερο παίκτη της εβδομάδας του Champions League.
Ο Γιώργος Αθανασιάδης αναδείχθηκε πρώτος στη σχετική ψηφοφορία, απέναντι στους Σκρινιάρ της Σαχτάρ Ντόνετσκ, του Νούνιες της Μπενφίκα με τα δύο γκολ που έβαλε κόντρα στην Μπαρτσελόνα και του Σανέ της Μπάγερν Μονάχου.
Αναδείχθηκε όμως ως παίκτης της εβδομάδας ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος είχε 11 αποκρούσεις στον αγώνα και τα πήγε εξαιρετικά, ενώ παράλληλα μπήκε και στην ενδεκάδα της αγωνιστικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
