Νίκολιτς: «Ήρθαμε για το αποτέλεσμα, όχι δώρα στη Χάποελ»
Στο γκολ που πρέπει να πετύχει η ΑΕΚ στάθηκε ο Μάρκο Νίκολιτς, στην συνέντευξη Τύπου πριν από τη ρεβάνς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League.
Σύμφωνα με τον Μάρκο Νίκολιτς, η ΑΕΚ μετέβη στην Ουγγαρία για το αποτέλεσμα που θα τη στείλει στον επόμενο γύρο και τόνισε πως δεν πρέπει να κάνει δώρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σέρβος προπονητής:
«Θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση. Δεν είναι εύκολος ο αντίπαλος, ειδικά σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να δείξουμε το μέγιστο επίπεδο συγκέντρωσης από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Δεν πρέπει να κάνουμε δώρα και πρέπει να παίξουμε για το αποτέλεσμα.
Ο καιρός είναι καλός, δεν θα έχουμε πρόβλημα προσαρμογής και αναμένουμε την ένθερμη υποστήριξη των οπαδών μας και ελπίζουμε να κάνουν φασαρία και καλή ατμόσφαιρα σε ένα μεγάλο γήπεδο.
Πρέπει να προσεγγίσουμε σωστά την αναμέτρηση και να έχουμε το μέγιστο της συγκέντρωσης, να μην κάνουμε δώρα και να μην υπάρχουν κενά. Και να παίξουμε για το αποτέλεσμα. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, πάντα ο κάθε αγώνας πρέπει να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο. Αλλά σίγουρα πρέπει να σκοράρουμε
Πρώτον πρέπει να κάνεις ευκαιρίες και τα γκολ θα έρθουν. Πάντα υπάρχει έξτρα πίεση στο πρώτο ματς. Πρέπει να δείξουμε σημάδια βελτίωσης, την ποιότητά μας και την αποφασιστικότητά μας για να σκοράρουμε τα γκολ με την ποιότητά μας. Οι παίκτες είναι προπονημένοι σωματικά και ψυχικά και θα επιλέξουμε τους καλύτερους.
Στόχος είναι η πρόκριση. Αισθάνθηκα ότι θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει την πρόκριση. Το 1-0 δεν σημαίνει πάρα πολλά ειδικά με την αλλαγή του κανονισμού. Σίγουρα είναι μια προειδοποίηση για να είμαστε σε εγρήγορση. Δεν θα μπούμε για να υπερασπιστούμε το 1-0 αλλά για να σκοράρουμε τέρματα. Βέβαια δεν θα τρέχουμε σαν τρελοί για να σκοράρουμε, αλλά θα δείξουμε σταθερότητα και σε άμυνα και σε επίθεση.
Εμείς έχουμε προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσουμε όλους τους παίκτες. Τους έχουμε αναλύσει και είμαστε έτοιμοι πνευματικά και τακτικά δείχνοντας σεβασμό απέναντι σε μια καλή και μαχητική ομάδα. Αύριο θα παίξουν δύο καλές ομάδες που η μία όμως θα αποκλειστεί. Ευελπιστούμε ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα προκριθούμε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
