ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: «Ελλάδα, Θρύλος, Θρησκεία μέσα στην Τουρκία»

«Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες», τόνισε ο ισχυρός άντρας των «ερυθρόλευκων»…

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος από τη μεγάλη νίκη που πήρε ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Νίκη με 3-0 για τους «ερυθρόλευκους» στο Europa League και ο ισχυρός άντρας της πειραιώτικης ΠΑΕ, σε δηλώσεις του την αφιέρωσε σε όλους τους Έλληνες, τονίζοντας αρχικά:

«Σίγουρα είμαστε όλοι χαρούμενοι και ειδικά με αυτήν τη νίκη εδώ μέσα στην Πόλη, στην πόλη μας! Έχει μεγάλη σημασία η νίκη αυτή. Ζήσαμε ιστορικές στιγμές και μου θύμισε το ’12 όταν κερδίσαμε στο μπάσκετ εδώ μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Αυτό είναι κάτι μεγάλο και είναι αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες.

Αυτό που είπα στα παιδιά είναι απλό, Ελλάδα, Θρύλος, Θρησκεία μέσα στην Τουρκία. Αυτό τα λέει όλα και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Ευχαριστούμε τους παίκτες μας, το προπονητικό μας τιμ, παίξαμε δυνατά και όπως πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός. ΤΗν επιτυχία αυτή θα τη θυμόμαστε για χρόνια, αλλά οι πανηγυρισμοί τελειώνουν απόψε το βράδυ. Την Κυριακή έχουμε αγώνα με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

Σε ερώτηση για τα όνειρα που κάνει ο Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε στην κάμερα του ΟΤΕ: «Δε σταματάμε, εμείς και στα δύσκολα ονειρευόμαστε, αυτό να το βλέπουν ορισμένοι φίλοι οι οποίοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα. Η ομάδα αυτή αποτελείται από καλούς παίκτες, καλό προπονητή και μία διοίκηση η οποί είνα δίπλα σε όλους και λύνει προβλήματα.

Εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να ανεβάζουμε τον Ολυμπιακό ψηλότερα στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News